Ben je het zat om je dromen in de wacht te zetten? 

...en klaar om een winnaar te zijn en een leven te creëren waar je van houdt?

Is het niet tijd om je niet meer te laten domineren door wat andere mensen denken? Om JOUW leven te leven? Om je dromen te volgen en een leven op te bouwen waar je van houdt? 
 
Echt blije, gelukkige mensen zijn zij die een leven opbouwen waar ze van houden. Zij streven ernaar winnaars te zijn in het leven, de liefde, familie en carrière. Zij weten dat wanneer zij hun DREAMS najagen, zij op het pad naar geluk zijn.  
 
Zij zijn VRIJ om hun passies na te jagen. Vrij om een leven te leiden dat ertoe doet. Vrij om iets op te bouwen waar ze van houden. Vrij om een WINNER te zijn. 
 
En toch voelen we ons zo vaak gedreven en geregeerd door wat ANDEREN willen. We willen onze dromen najagen...
 
...maar we zijn bang.
 
Ons is verteld dat het niet kan worden gedaan.
 
We weten niet waar te beginnen.

Verwacht je te winnen? 

"Je bent geboren om te winnen, maar om een winnaar te zijn, moet je plannen om te winnen, je voorbereiden om te winnen, en verwachten om te winnen."
-Zig Ziglar.

Geloof je dat je een leven kunt opbouwen waar je van houdt? Heb je vertrouwen dat je je dromen waar gaat maken?

En...weet je HOE je die dromen moet waarmaken?

 

Vraag jezelf eens af...


Ben ik momenteel gelukkig met mijn leven?

Ben ik mijn dromen aan het najagen?

Voel ik me een winnaar?

Zou mijn leven beter zijn als ik iets zou opbouwen waar ik van hou?

Vanaf dat we jong zijn, wordt ons verteld wat we wel en niet kunnen doen.

Het is te moeilijk om dat te doen. 

Slechts een paar mensen slagen erin dat te bereiken. 

Rijkdom is alleen weggelegd voor een select groepje.

Je kunt niet de volgende Steve Jobs, Oprah Winfrey, Mark Zuckerberg...

Het is alsof je in een kooi leeft. We willen er wanhopig uitbreken. 

Om vrij te zijn. Om onze angsten opzij te zetten en voluit te gaan voor onze dromen. 

Om onze passies te ontdekken en ze dan van ganser harte te volgen. 

Om te stoppen met het leven van iemand anders en ONS leven te beginnen. 

Maar we weten niet hoe. 

We voelen ons vastzitten. Gekooid. Gevangen door de nee-zeggers en angsten en obstakels. 

Maar wat als er een oplossing was?

Een manier om obstakels te overwinnen, angst te overwinnen, en een WINNER te zijn?

Nu is er...

We introduceren...


Inspiratie van Winnaars om een leven op te bouwen waar je van zult houden

Het stap-voor-stap proces om angst te overwinnen, de nee-zeggers te negeren, obstakels te overwinnen en je dromen waar te maken!

Deze krachtige cursus bevat 18 lessen die je stap-voor-stap op weg helpen naar een echt winnend leven. Een reis van het vinden van je dromen, het overwinnen van je angsten, en het opbouwen van het leven dat je liefhebt. 

Een reis naar WARE grootsheid.

In deze levensveranderende cursus zul je leren:


1

De SUCCES-principes die gebruikt worden door de meest succesvolle mensen ter wereld - mensen zoals Steve Jobs, Oprah, Pablo Picasso, en Anne Campbell.

Hoe je OPEN kunt staan voor je droom.

Hoe je droom te KIEZEN.

Hoe specifieke ACTIE op je dromen te ondernemen.

2

Technieken om alle nee-zeggers te negeren die je vertellen dat het niet kan. 

Krachtige strategieën voor het omarmen en vervolgens overwinnen van je mislukkingen.

De geheimen om ELITE mentors te vinden.

3

Hoe je de angsten die je tegenhouden om een leven op te bouwen waar je van houdt, kunt STILZEGGEN. 

Hoe kansen te herkennen als ze op je pad komen.  

En nog veel meer!

Deze krachtige reis kan je leven absoluut veranderen.

Over 20 jaar zou je hierop terug kunnen kijken als de tijd waarin je je dromen ontdekte en een WINNEND leven opbouwde waar je van houdt. 


  • Toen je bevrijd werd. 
  • Toen je stopte met luisteren naar angsten en nee-zeggers en de persoon werd die je BESTEMD was te zijn. 
  • Dit is jouw moment. 
  • Je splitsing in de weg. 
  • Je deur naar de vrijheid.

 

De sleutel van de kooi is aan jou gegeven. Je kunt de kooi openen of weggooien. 

 

Het is jouw keuze. Wil je een winnaar zijn of doorgaan met leven zoals je altijd hebt gedaan?

 

Je zou kunnen proberen om dit allemaal zelf te leren, maar dat zou uren en uren lezen en onderzoek vergen. 

 

Je zou niet de begeleiding van een expert hebben. 

 

En je zou niet echt weten of je vooruitgang boekt. 

 

Of je kunt bij de hand genomen worden en begeleid worden op deze levensveranderende reis. 

 

Wat zal het zijn?

Boost jouw winnaarsmentaliteit!


Er zijn 2 modules met in totaal 18 lessen. 

De lessen zijn:

Les 1:
Inspiratie opdoen en opstijgen naar nieuwe hoogten

Je bereidt je voor om de eerste stappen te zetten op je reis naar een winnend leven. Je zult een aantal specifieke technieken leren die je in staat zullen stellen om SNEL vooruitgang te boeken en werkelijk te bereiken wat je wilt. En, laat je inspireren voor alle verbazingwekkende dingen die op het punt staan te gebeuren in je leven.

Les 2: 
Jack Kerouac -We dromen allemaal, dus sta open voor de jouwe

Nu je bent voorbereid op je reis naar grootsheid, zul je van Jack Kerouac leren hoe je open kunt staan voor je dromen. Je zult ook ontdekken hoe je je diepste passies kunt identificeren en de dromen die deel uitmaken van een leven waarvan je houdt. 

Les 3: 
Anne Campbell - Kies je droom

Zodra je je passies en verlangens hebt geïdentificeerd, is het tijd om je droom handen en voeten te geven. Het is tijd om een beslissing te nemen over wie je wilt zijn en wat je wilt doen. En het is tijd om je leven in te richten rond je droom. Dromen komen niet zomaar uit. Je moet specifieke acties ondernemen, en hier is waar je begint. 

Les 4:
Douglas Adams - Nix de neezeggers

Er zijn maar weinig dingen die je er meer van weerhouden om een winnaar te zijn dan de nee-zeggers. Zij vertellen je dat je dromen onmogelijk zijn. Dat je niet kunt slagen. Dat je droom te groot is. Als je wilt slagen, moet je absoluut de nee-zeggers negeren. Douglas Adams geeft uitstekende begeleiding op dit gebied. 

Les 5: Walt Disney - Laat angst achter

Nadat u nix uw naysayers je nodig hebt om je angsten te overwinnen. Als je ernaar streeft om een winnaar te zijn, zul je onvermijdelijk oog in oog komen te staan met je angsten. Ze zullen je proberen af te remmen en je tegen te houden. Maar je kan deze angsten overwinnen als je de juiste strategieën kent. 

Les 6: Christopher Reeve - Maak je droom onvermijdelijk

Hoe kan je je droom onvermijdelijk maken? Hoe kan je er zeker van zijn dat het gebeurt? Dit is mogelijk. Je droom hoeft geen grote misschien te zijn. Door een beproefde reeks stappen te volgen, kunt u van uw droom een zekerheid maken.


Les 7: 
Samenvatting en Reflectie

Informatie zonder reflectie leidt niet tot verandering. Om een winnaar te worden, moet je de tijd nemen om te mediteren en na te denken over wat je hebt geleerd. U moet het direct op uw leven toepassen. 

Here’s What You’ll Get When You Sign Up

Les 8: 
David Frost - Ontdek je passie

Je droom zal altijd verbonden zijn met wat je graag doet. Je kunt geen leven opbouwen waarvan je houdt als je iets doet wat je haat. Het ontdekken van je passies leidt tot het vinden van je dromen. In deze module doorloop je specifieke vragen om je te helpen je passies te bepalen en vervolgens je dromen te identificeren.  

Les 9: 
Steve Jobs - Heb vertrouwen

Het is onvermijdelijk dat je obstakels en uitdagingen zult tegenkomen wanneer je je droom najaagt. Op die momenten moet je vertrouwen hebben dat je droom werkelijkheid zal worden. Je moet in jezelf geloven en dat je een winnaar ZULT zijn. Obstakels, angsten en nee-zeggers kunnen je niet tegenhouden zolang je vertrouwen hebt in jezelf en je droom. 

Les 10
Oprah Winfrey- Neem Verantwoordelijkheid

Een leven opbouwen waar je van houdt zal niet per ongeluk gebeuren. Je zal niet per ongeluk een winnaar worden. Je moet verantwoordelijkheid nemen. Jij bent verantwoordelijk voor het waarmaken van je droom. Je hebt de kracht om het te laten gebeuren, maar je moet erkennen dat jij de sleutelrol speelt in het veranderen van jezelf in een winnaar. 

Les 11 
Thomas Jefferson - Denk Positief

Als je een winnaar wilt zijn en een leven wilt bereiken waar je van houdt, kun je absoluut geen negatieve denker zijn. Positief denken is wat je vooruit zal stuwen naar het vervullen van je dromen. Het is wat je op de been houdt als je je opgebrand voelt. Het is wat u zal helpen om uw obstakels te overwinnen. 

Les 12: 
Pablo Picasso - onderneem Actie

De enige manier om van uzelf een winnaar te maken, is door actie te ondernemen. Een leven waarvan u houdt, ontstaat enkel door onmiddellijk actie te ondernemen en naar uw doel toe te werken. Mensen die geen actie ondernemen, boeken nooit vooruitgang. In deze module leer je de geheimen van het nemen van krachtige acties die je altijd vooruit helpen. 

Les 13: 
Dale Carnergie- Omarm je mislukkingen

Wanneer je een leven nastreeft waar je van houdt, zul je falen. Dat is onvermijdelijk. Maar falen mag je niet tegenhouden. Sterker nog, je moet je mislukkingen omarmen. Als je je mislukkingen omarmt, ben je in staat ervan te leren en te voorkomen dat je dezelfde fouten opnieuw maakt. Het omarmen van mislukkingen als deel van de reis helpt je ook om op te staan en door te gaan als je valt. 

Les 14 
Ayn Rand - Herken Opportuniteiten

Wanneer je naar de overwinning begint te streven, zullen er kansen in je schoot beginnen te vallen. Dingen zullen op één lijn komen op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Maar je moet in staat zijn om die kansen te herkennen en er je voordeel mee te doen. Wanneer je deze kansen ziet, kun je ze omzetten in voordelen. 

Les 15
Warren Buffett - Zoek mentors die je kunt evenaren

Weinig dingen zijn belangrijker voor succes dan het vinden van mentoren. Mentors hebben het pad dat jij bewandelt al bewandeld en kunnen je begeleiding geven die je nergens anders kunt vinden. Maar om een mentor te vinden, moet je weten waar je moet zoeken. In deze module zul je ontdekken hoe je jezelf kunt omringen met het soort mensen dat je zal helpen een leven op te bouwen waar je gepassioneerd over bent. 

Les 16
Michael Jordan - Obstakels Confronteren en Oplossen

Iedereen die ernaar streeft om een winnaar te zijn, zal obstakels tegenkomen. Je zult dingen tegenkomen die je ervan proberen te weerhouden om alles te bereiken wat je wilt. Maar deze obstakels hoeven je niet te doen ontsporen. Met de juiste strategieën, kun je je obstakels confronteren en ze met gemak overwinnen. 

Les 17
Zig Ziglar - Geniet van de reis

Als je reis naar succes altijd ellendig en stressvol is, zul je snel geneigd zijn om op te geven. Alleen als je leert hoe je van je reis naar succes kunt genieten, kun je je succes verzekeren. In deze module leert u van Zig Ziglar specifieke manieren om te genieten van uw reis om een winnaar te worden. 

Les 18 Module 2 Samenvatting en Reflectie

Nogmaals, het is essentieel om na te denken over je reis. In deze module zult u terugkijken op alles wat u hebt geleerd en een plan formuleren om uw droom te verwezenlijken. 

Normaal gesproken kosten live workshops 500,-- tot €1.000,-- voor een driedaagse workshop.
En mijn digitale cursussen zoals deze kosten meer dan €399,--

Maar vandaag, krijg je toegang tot dit hele levensveranderende programma voor SLECHTS €99,--.

En je krijgt het hele Inspiratie van Winnaars Om Een Leven Op Te bouwen Waar Je Van Houdt systeem: 

  • 18 lessen om je te leiden op de reis van het winnen (waarde van 399,--)
  • Extra hulpmiddelen, reflecties en affirmaties om u te helpen toepassen en implementeren wat u hebt geleerd (waarde van 99,--).
  • Module-quizzen om u in staat te stellen de belangrijkste punten te onthouden (waarde 99,--)
  • Een grondig begrip van wat je moet doen om je dromen te bereiken  ( waarde: onbetaalbaar)
  • Prioriteit e-mail ondersteuning

Tot slot, ga je...


 ● Een WINNEND leven opbouwen waar je absoluut van houdt

 ● Die droom najagen waar je al zo lang aan denkt

 ● EINDELIJK stoppen met andere mensen je te laten vertellen dat je droom onmogelijk is

 ● Leer om je angsten te CONFRONTEREN en ze te overwinnen

 ● STOP met dingen uit te stellen en START vandaag met voorwaartse vooruitgang

 

Is het niet tijd om het leven te omarmen dat je verdient?

 

Om de winnaar te worden die je weet dat je bent?

 

De keuze is aan jou.

 

 

faq

Zijn er vereisten of vereisten voor deze cursus?

Er zijn geen vereisten voor deze cursus. Het staat open voor iedereen die zijn voldoening in het leven wil vergroten door te leren een winnaar te zijn.Uw succes in deze cursus hangt af van uw bereidheid om actie te ondernemen. Neem de tijd om de voorgestelde zelfreflecties en oefeningen te doen. 

Welke voordelen zal ik uit deze cursus halen?

U zult ontdekken hoe u een echte winnaar kunt zijn op alle gebieden van het leven. U zult veel over uzelf ontdekken en waarom u bent zoals u bent. Je zult leren hoe je je dromen kunt omarmen en er helemaal voor kunt gaan. Je zult begrijpen dat je niet hoeft te luisteren naar de negatieve gedachten in je hoofd. Je zult stoppen met luisteren naar de critici en de nee-zeggers. Je zult de moed ontwikkelen om de obstakels te confronteren die je eerder tegenhielden. Je zult ontdekken hoe je voorbij de angsten kunt komen die je achtervolgen.Je zult zien hoe je je leven kunt structureren rond wat voor jou het belangrijkst is. Door ernaar te streven een winnaar te zijn, kunt u een leven opbouwen waar u van houdt, stress verminderen, uw relaties versterken, een bevredigendere carrière opbouwen, en uw geluk en vervulling in het leven vergroten.

Is er een bepaalde doelgroep waar deze cursus zich op richt?

Zij die hun dromen willen najagen, hun angsten willen overwinnen en een leven willen opbouwen waar ze echt van houden. Zij die het moe zijn om tegengehouden te worden en willen doen waar ze van houden. 

Onthoud, voor slechts 99 dollar krijg je...18 lessen om je te leiden op de reis van het winnen (waarde van 299 dollar)

 Extra hulpmiddelen, reflecties en affirmaties om u te helpen toepassen en implementeren wat u hebt geleerd (waarde van $99).

Module-quizzen om u in staat te stellen de belangrijkste punten te onthouden (waarde $99 Een grondig begrip van wat je moet doen om je dromen te bereiken (PRICELESS)

Prioriteit e-mail ondersteuning

Welke voordelen zal ik uit deze cursus halen?

Provide some answers to common questions. Perhaps you want to tell answer how much time they need to dedicate to get through the course, or give them a support email to contact you if they have further questions. It doesn’t need to be questions you were actually asked, but rather the final few questions people may want answered before they are ready to buy.

Insert Image

Uw succesvolle, winnende leven wacht op u.

 Je kunt eindelijk het leven opbouwen waar je van houdt. Je kunt JOUW dromen waarmaken. 


Als je vragen hebt, stel ze dan gerust. Ik help je graag. 
Je kunt met mij in contact komen op: mail@larissaspotlight.com