december 19

De juiste balans tussen relatie en ondernemen

0  comments

De juiste balans vinden tussen jouw relatie en ondernemen is niet altijd eenvoudig. Als partner, man of vrouw van een ondernemer of executive dien je van veel markten thuis te zijn. Je bent niet alleen de steun en toeverlaat van je partner, maar geeft hem daarbij ook nog eens alle mogelijkheden om succesvol te kunnen zijn.

Je zorgt voor de structuur in de thuissituatie, ondersteunt de kinderen in hun behoeften en komt familiaire of andere sociale verplichtingen na. Je houdt niet alleen in de privésfeer de touwtjes in handen, maar bent ook de drijvende kracht achter het zakelijke succes van je partner. Binnen jullie relatie werken jullie samen als een team met een missie, waarin je een belangrijke schakel bent. Als partner van een ondernemer zorg je dat deze visie koers houdt en uiteindelijk kan worden gerealiseerd.

Een executive spouse verstaat de kunst van ondernemen
binnen een relatie.

 

Als partner van een zakenman of vrouw, bestaat je carrière vaak uit het uitstippelen en begaanbaar houden van de weg die gevolgd moet worden. Een behoorlijke serieuze taak dus. Je bent in veel gevallen de drijvende kracht achter jullie relatie én de succesvolle onderneming van je partner. Je bewust worden van de belangrijke taak die je als partner van een ondernemer uitvoert, helpt je om jullie visie nog meer kracht bij te kunnen zetten.[two_third_first][/two_third_first][one_third_last]In jouw relatie met een ondernemer/executive is het namelijk ook van belang dat je jouw eigen passie en doel kan blijven volgen. Zo blijf je als executive spouse je creativiteit en kracht behouden, zonder dat je concessies hoeft te doen. Je wordt je bewuster van wat je aan het doen bent, en wat de achterliggende gedachte daarvan is.

Op deze manier vind je de juiste balans tussen ondernemen, een sterk relatie en jouw eigen visie.[/one_third_last]


Tags

balans, ondernemen, relatie


You may also like

10 tips voor het beheersen van small-talk

10 tips voor het beheersen van small-talk

Liefde: Interraciale relaties en racisme

Liefde: Interraciale relaties en racisme

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350