december 6

Volg je passie: Katinka Michiels

0  comments

Wie is Katinka?

Zij is eigenzinnig en een beetje wild, speels en onverschrokken, vrolijk en kleurrijk. Maar laat je niet misleiden door de veren en bloemen op haar website Ze is een echte go-getter en ambitieuze zakenvrouw die goed weet wat ze wil. Haar werk: zij toont ambitieuze coaches hoe ze een unieke en inspirerende online business creëren.

.

Wat is dit voor een raar mens?

Via teamgenoot Heleen Verkerk kwam ik online in contact met Katinka Michiels.

Door de eerste video die ik van haar zag, werd ik overdonderd. Ze is inderdaad eigenzinnig, speels, kleurrijk en wild. Ik wist even niet goed of zij nu echt was wat ik zocht. Ze leek mij te ‘wild’ met al haar  veren en bloemen. Ik twijfelde of ze wel genoeg inhoud kon bieden. Maar ik vertrouwde mijn collega Heleen, die helemaal gek van haar werk is. Dus ik ging toch nader op onderzoek uit. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb.

Onoverwinnelijke ambitieus

Haar programma’s zijn inspirerend en geven je een duidelijk stappenplan. Nadat ik een paar video’s van haar had gezien en blogs had gelezen,  ontplofte mijn hoofd van ideeën. Ik sloot mij aan bij haar programma ‘de onoverwinnelijke mastermindgroep’. Het maandbedrag dat ik daarvoor betaal, is het meer dan waard. Na het eerste training had ik al het gevoel dat ik meer uit het programma gehaald had dan het kostte. Ook al had ik er nog geen rode cent mee verdiend, de helderheid, rust en tools dat het gaf was onbetaalbaar.

Interactie via skype

Ik kon ook duidelijk zien dat deze kleurrijke vrouw alles behalve stilgezeten had de laatste jaren. Ze is een bezig bijtje geweest. Ik werd nieuwsgierig naar de vrouw achter dit programma en de rol van haar partner in haar succes. Dus nodigde ik haar uit voor een gesprek via Skype.

Heel vreemd om nu iemand voor het eerste te ontmoeten, terwijl ik haar al uren op mijn beeldscherm voorbij had zien komen. Het voelde alsof ik een oude bekende zag.

Zij vertelde mij dat dit haar jaar van kwetsbaarheid was. Ze vertelde dat haar man de drijvende kracht achter de business is. Hij helpt haar achter de schermen. Als zij een event heeft, zorgt hij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Hij is haar luisterend oor en sparring partner. Dit is voor haar heel belangrijk, want als je online werkt zijn er geen collega’s of anderen aanwezig waar je terecht kan.

Haar partner helpt haar ook om te gaan met negatieve reacties, want vreemd genoeg blijven die het langst hangen. In de zeven jaar dat ze online werkt, heeft ze een vijftal negatieve reacties ontvangen. Reacties die ze niet met fans kon delen in het begin. Nu heeft ze haar strepen verdiend en zou ze wel meer delen met haar fans. Ze beseft nu dat het voor hen ook leermomenten oplevert.

Ze startte haar digitaal avontuur met acht klanten. Er waren twijfels en onzekerheden en de enige waar ze steun bij kon vinden was haar man. Hij gaf haar iedere keer weer dat extra duwtje in de rug en zei haar dat ze moest volhouden.

Katinka is dol op metafoors, ze zegt: ‘Hij moet van de knoppen van de lift afblijven, maar hij stapt mee in mijn lift. En als de lift onderweg vast komt te zitten door tijdelijke stroomstoring is hij degene die zorgt dat ik rustig en helder blijf denken. Hierdoor weet ik de lift weer in beweging te krijgen (het euvel op te lossen) en heb ik in die zeven jaar mijn doelen kunnen bereiken. Zonder de kracht van mijn lieve man zou ik het niet gekund hebben.’

Met dank aan Katinka en haar openheid, je kan haar vinden via  www.oil2bloom.be en www.power2bloom.be


Tags

katinka michiels, oil2bloom, online business coach, onoverwinnelijke mastermindgroep, power2bloom


You may also like

10 tips voor het beheersen van small-talk

10 tips voor het beheersen van small-talk

Liefde: Interraciale relaties en racisme

Liefde: Interraciale relaties en racisme

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350